Bovenstaand billboard zag ik van de week langs de snelweg hangen. En zoals veel dingen van Omdenken, is ook deze weer ijzersterk.

Jaren geleden was er een nieuwe tank ontworpen voor een klant en er was naar alles gekeken. Paste de tank op het terrein, was er nog voldoende ruimte omheen voor onderhoud, zat alles op een goede hoogte?
Er was naar alles gekeken als de tank op zijn definitieve plek zou staan.

Maar er was niet gekeken hóe de tank naar zijn definitieve plek getransporteerd zou worden. En toen zat er een pijpenbrug in de weg. En die gaat niet zo maar aan de kant.

Op zo’n moment ligt de eerste prioriteit bij de tank; zorgen dat hij op zijn plaats komt. Maar daarna begint het vingerwijzen. Wie gaat de extra kosten betalen?

Ik weet overigens zeker dat een fors aantal mensen vanaf dat moment áltijd kijken naar de transportroute van nieuwe machines en apparaten. Dat stukje ervaring wat ze hebben gekregen, nádat ze het nodig hadden.

Nu kan het meerwerkportaal niet dit soort f* ups voorkomen. Maar het meerwerkportaal THRECS kan wel deze meerwerken goed registreren en borgen dat alle correspondentie hierover bij het dossier zit.

Ben jij nieuwsgierig geworden hoe THRECS eruit ziet? Boek dan nu een online demo in!
Je kan natuurlijk ook het Team van Ycontrol bellen of mailen.
Mail naar info@threcs.com of bel naar 078 30 39 899, dan helpt één van onze specialisten jou verder met jouw meerwerkvraag.

Wil je al mijn blogs en inzichten lezen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.